Vakantiehuizen voor de feestdagen

Contact

Over ons

Even ontsnappen van de dagelijkse hectiek, op familiebezoek of simpelweg genieten van het gezin. Iedereen heeft wel een reden om op vakantie te gaan. Wij hechten dan ook veel waarde aan uw vakantiebeleving en vinden dat u daar zorgeloos van moet genieten.

Om in te spelen op al deze verschillende voorkeuren hebben wij een gevarieerd aanbod: van kindvriendelijke familieparken tot aangepaste woningen, van een knus tweepersoons appartement tot grote groepsaccommodatie en van goedkope vakantiehuizen tot de meest luxe en comfortabele villa┬┤s.

Een vakantie is een feest voor iedereen en daar hoort een vakantiewoning op maat bij! Wij houden de ontwikkelingen in de sector nauwlettend in de gaten. Hierbij spelen wij in op de nieuwste trends en proberen ons woningaanbod daar zorgvuldig op af te stemmen. Zo bieden wij een leuk lastminute aanbod, hebben wij oog voor duurzaamheid en waar online boeken vanzelfsprekend wordt, bieden wij u de mogelijkheid om persoonlijk contact met onze helpdesk te houden.

Ruim 15 jaar ervaring

Vakantiehuis boeken met S.G.R. garantie

Meer dan 3.500 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice +31 (0)521 - 587 300