Vakantiehuizen voor de feestdagen

Leuke uitjes vanuit je vakantiehuisje

Even weg uit je eigen omgeving geeft vaak al het heerlijke vakantiegevoel. Maar dingen doen die je niet dagelijks doet maakt van een midweek of weekendtrip in een vakantiehuisje pas een echte vakantie. En ook in Nederland is het heel makkelijk om dat voor elkaar te krijgen. Nederland heeft veel leuke uitjes, attracties en pretparken waar je alleen of met kinderen echt vakantie viert. Een paar leuke uitjes op een rij.

Ervaar de Nederlandse natuur

De Nederlandse natuur is uiteenlopender dan vaak wordt gedacht. En steeds meer mensen ontdekken dit. Niet gek want Nederland heeft stiekem best veel mooie en afwisselende natuurgebieden. Zo hebben we 21 nationale parken, samen vertellen zij het verhaal van de Nederlandse natuur. In de parken zijn alle bijzonderheden van de Nederlandse natuur terug te vinden: duinen, bossen, heide, laagveen, getijdenwater, beekdalen en vennen. Waar je ook een vakantiehuisje huurt, er zit altijd wel een nationaal park in de buurt. Vanaf het water is Nederland nog mooier, huur een bootje en werp een heel andere blik op ons kleine kikkerlandje.

Ga spelen in een indoor speelparadijs

Nu staat Nederland helaas niet bekend om de vele zonuren. Het kan dan ook zo gebeuren dat het regent net als jullie op vakantie zijn. Maar ook daar is aan gedacht in Nederland. Zo vind je door het hele land wel ergens een indoor speelparadijs in de buurt. Of je nu in Utrecht zit, lekker ergens aan de kust of juist naar het hoge noorden of diepe zuiden bent getrokken. Een indoor speelparadijs is het ideale uitje voor gezinnen met jonge kinderen (t/m 11 jaar). Je vermaakt je er makkelijk de hele dag, ongeacht het weer buiten. Dus laat het maar lekker regenen, sneeuwen of stormen. Jullie vakantie hoeft helemaal niet in het water te vallen. Jarig tijdens de vakantie? Dit soort speelparadijzen zijn vaak geschikt voor een kinderfeestje.

Ontdek historische steden en dorpen

De historie van Nederland gaat natuurlijk al eeuwen terug. En hoewel we hier soms dagelijks mee worden geconfronteerd is dit helemaal niet zo normaal. Er zijn delen op de wereld waar geen historische stadskernen of gebouwen zijn terug te vinden. Laat je verrassen door de historie en al het moois van eigen bodem. Of dit nu in Utrecht, Den Bosch, Maastricht, of juist de kleine plaatsen als Giethoorn, Heusden of Willemstad is.

Ruim 15 jaar ervaring

Vakantiehuis boeken met S.G.R. garantie

Meer dan 3.500 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice +31 (0)521 - 587 300