Vakantiehuizen voor de feestdagen

Feestdagen

De feestdagen betekenen meestal vrije dagen. Dus is het een ideaal moment om een vakantiehuis te huren met de feestdagen. Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en oud en nieuw. Al deze dagen brengen een gezellige sfeer met zich mee, van paasvuren tot kerstballen en van gezellige markten tot vuurwerkshows. Geniet van deze sfeer samen met uw gezin, familie en/of vrienden. Huur gezellig met z’n tweeën een particulier vakantiehuis in de bossen, kies met uw kinderen voor een vakantiehuis gelegen op een vakantiepark of ga op vriendenweekend in een groepsaccommodatie. Dit is zo maar een greep uit het ruime aanbod aan vakantiehuizen voor de feestdagen. Gooi het eens over een andere boeg en huur een vakantiehuis met de feestdagen.

Vakantiehuis huren met Pasen

Maak er dit jaar een onvergetelijke Pasen van en huur een vakantiehuis met Pasen. Geniet samen met uw gezin van een extra lang weekend in een mooi vakantiehuis, huur met uw familie één van de vele ruime groepsaccommodaties. Bezoek prachtige Paasvuren in de regio waar u verblijft. Ga ’s avonds lekker eten in een gezellig restaurant. Zondag en maandag kunt u in de lokale kerk een mooie Paasdienst bijwonen. Kortom, Pasen is een gezellige tijd om met uw familie door te brengen.    

Klik hier voor het aanbod vakantiehuizen met Pasen

Vakantiehuis huren met Hemelvaart

Hemelvaartsdag is voor bijna iedereen een vrije dag, maak hier gebruik en huur een vakantiehuis met Hemelvaart voor een lang weekend. Bezoek samen met uw gezin, familie of vrienden leuke festivals, markten of braderieën die door heel het land georganiseerd worden, van Oerrock in Ureterp in het noorden tot het Breda Jazzfestival in het zuiden. Misschien wilt u juist wel lekker tot rust komen met Hemelvaart. Ga naar Drenthe of de achterhoek, geniet van de prachtige natuur en ontspan je voor een lang weekend. Kortom, u kunt alle kanten op met het ruime assortiment vakantiehuizen met Hemelvaart.

Klik hier voor het aanbod vakantiehuizen met Hemelvaart

Vakantiehuis huren met Pinksteren

Doe eens gek dit jaar en huur een vakantiehuis met Pinksteren. Ga er lekker een weekend, midweek of weekje tussenuit. Geniet van een heerlijke vakantie met uw gezin, familie of vrienden. Pinksteren valt in het voorjaar, maak hier gebruik van en bezoek prachtige natuurgebieden. Geniet van al het groen dat in bloei staat of alle dieren die ontwaken uit hun winterslaap. Ook kunt u 1e en 2e Pinksterdag een kerk bezoeken om een mooie dienst bij te wonen. 

Klik hier voor het aanbod vakantiehuizen met Pinksteren

Vakantiehuis huren met Kerst

Voor veel mensen is Kerst één van de gezelligste periodes van het jaar. Maak het deze keer nog specialer en huur een vakantiehuis met Kerst. Samen met uw gezin de Kerst vieren op een locatie naar keuze. Bezoek leuke steden of dorpen die tijdens de Kerst vol sfeer zitten. Lekker uit eten met het hele gezin. Ga de grens over en bezoek prachtige steden met sfeervolle kerstmarkten in Duitsland, ga op wintersport in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Maak er een onvergetelijke Kerst van met uw familie of vrienden en huur een vakantiehuis met Kerst.

Klik hier voor het aanbod vakantiehuizen met Kerst

Vakantiehuis huren met oud en nieuw

Het nieuwe jaar spectaculair inluiden! Doe dit op een bestemming naar keuze door een vakantiehuis met Oud en Nieuw te huren. Sluit het drukke jaar af samen met uw gezin in een gezellig vakantiehuis. Kijk samen naar de mooiste vuurwerkshows die her en der worden afgespeeld. Ga ’s avonds lekker uit eten en toost op een nieuw mooi jaar. U kunt het jaar ook sportief afsluiten op de piste, lekker skiën of snowboarden. Sluit het jaar in steil af en begin het nieuwe jaar fris met een heerlijke vakantie tijdens Oud en Nieuw.

Klik hier voor het aanbod vakantiehuizen met Oud en Nieuw

Ruim 15 jaar ervaring

Vakantiehuis boeken met S.G.R. garantie

Meer dan 3.500 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice +31 (0)521 - 587 300